Šias šventes džiaugiamės galėdami Jums pasiūlyti mūsų proginius rinkinius šventinei vakarienei ar pietums 😊🎉
Išsirinkite bet kokią kombinaciją Jūsų mėgstamu patiekalų bei gėrimų ir mes juos pristatysime Jūsų nurodytu laiku ir adresu Vilniuje.
Šias šventes džiaugiamės galėdami Jums pasiūlyti mūsų proginius rinkinius šventinei vakarienei ar pietums 😊🎉
Išsirinkite bet kokią kombinaciją Jūsų mėgstamu patiekalų bei gėrimų ir mes juos pristatysime Jūsų nurodytu laiku ir adresu Vilniuje.
Šias šventes džiaugiamės galėdami Jums pasiūlyti mūsų proginius rinkinius šventinei vakarienei ar pietums 😊🎉
Išsirinkite bet kokią kombinaciją Jūsų mėgstamu patiekalų bei gėrimų ir mes juos pristatysime Jūsų nurodytu laiku ir adresu Vilniuje.
Klasikinės salotos Graikijoje – švieži pomidorai, žalioji paprika, agurkai patiekiami su Feta sūriu, Kalamata alyvuogėmis ir mėlynuoju svogūnu bei alyvuogių aliejumi.
Kepti baklažanai su šviežiais pomidorais, smulkinta žaliaja paprika, česnakais ir alyvuogių aliejumi. Patiekiama su namine PITA.
Ant ugnies kepta jautiena patiekiama su šviežiomis Romaine salotomis, pomidorais, agurkais, avokadais, žaliąja paprika ir medaus-balzamiko-aliejaus padažu.
Sutrinamas ant ugnies keptas baklažanas ir sumaišomas su šviežiai pjaustytais: agurku, pomidoru ir paprika. Patiekiama su jogurtiniu padažu.
Švieži Romaine salotų lapai maišomi su pečiuje keptu burokėliu, pomidorais, avokadu ir patiekiami su naminiais falafeliais bei medaus-aviečių-balzamiko padažu.
Šaltai rūkyta lašiša patiekiama su šviežiais Romaine salotų lapais ir lengvu jogurtiniu padažu.
Kepti baklažanai ir cukinijos maišomi su graikiniais avinžirniais, pomidorais, česnakais, svogūnais ir patiekiami su jogurtiniu padažu.
Karališkos tigrinės krevetės kepamos ant ugnies ir sumaišomos su šviežiomis Romaine salotomis, griliuje keptu burokėliu, pomidorais, skrebučiu su mėlyno pelėsio sūriu ir medaus-aliejaus-balzamiko padažu.
Žalias stambiai kapotas tunas maišomas su mėlynuoju svogūnu ir balzamiko-medaus-aliejaus padažu. Patiekiamas su šviežiomis salotomis, pomidorais ir skrebučiu su mėlynojo pelėsio sūriu.
Tuno kepsnys kepamas ant žarijų ir patiekiamas su šviežiomis Romaine salotomis, artišokais, patisonais, šparaginėmis pupelėmis, agurkais, pomidorais, Kalamata alyvuogėmis, sardinėlėmis, mėlynuoju svogūnu ir medaus-aliejaus-balzamiko padažu.
Kiekvieną diena gaminama vis skirtinga sriuba – jei norite tiksliau sužinoti kokia yra šiandien arba jos sudėtį skambinkite pasiteirauti.
Morkinis tortas perteptas maskarpone kremu ir glaistytas juodu šokoladu su šviežiomis braškėmis bei nuostabiai minkštais biskvitiniais piršteliais!
Paruošimo laikas 12h.
Žinomiausias Graikiškas jogurtinis užkandis gaminamas nadojant tradicines technologijas ir receptūrą, patiekiamas su žolelėmis ir agurkais bei duona.
Karštas, traškus, aštrus užkandis – plonas paplotėlis keptas orkaitėje su veršiena, aviena, prieskoniais ir žolelėmis.
Kepamos mažos jūrinės žuvytės su specialiais prieskoniais ir džiūvėsėliais.