Atėnų baklažanų salotos

Placeholder

Sutrinamas ant ugnies keptas baklažanas ir sumaišomas su šviežiai pjaustytais: agurku, pomidoru ir paprika. Patiekiama su jogurtiniu padažu.

8.00

Jautienos salotos

Ant ugnies kepta jautiena patiekiama su šviežiomis Romaine salotomis, pomidorais, agurkais, avokadais, žaliąja paprika ir medaus-balzamiko-aliejaus padažu.

9.00

Kaimiškos graikiškos salotos

Klasikinės salotos Graikijoje – švieži pomidorai, žalioji paprika, agurkai patiekiami su Feta sūriu, Kalamata alyvuogėmis ir mėlynuoju svogūnu bei alyvuogių aliejumi.

 

 

9.00

Keptų baklažanų ir pomidorų salotos

Kepti baklažanai su šviežiais pomidorais, smulkinta žaliaja paprika, česnakais ir alyvuogių aliejumi. Patiekiama su namine PITA.

8.50

Keptų baklažanų, cukinijų ir graikinių žirnių salotos

Kepti baklažanai ir cukinijos maišomi su graikiniais avinžirniais, pomidorais, česnakais, svogūnais ir patiekiami su jogurtiniu padažu.

9.00

Lašišos salotos

Placeholder

Šaltai rūkyta lašiša patiekiama su šviežiais Romaine salotų lapais ir lengvu jogurtiniu padažu.

9.00

S.METAXAS salotos

Placeholder

Švieži Romaine salotų lapai maišomi su griliuje keptu burokėliu, pomidorais, Kalamata alyvuogėmis, avokadu ir patiekiami su naminiais falafeliais bei medaus-aviečių-balzamiko padažu.

8.00

Tigrinių krevečių uodegėlių salotos

Karališkos tigrinės krevetės kepamos ant ugnies ir sumaišomos su šviežiomis Romaine salotomis, griliuje keptu burokėliu, pomidorais, skrebučiu su mėlyno pelėsio sūriu ir medaus-aliejaus-balzamiko padažu.

11.00

Viduržemio jūros tuno salotos

Tuno kepsnys kepamas ant žarijų ir patiekiamas su šviežiomis Romaine salotomis, artišokais, patisonais, šparaginėmis pupelėmis, agurkais, pomidorais, Kalamata alyvuogėmis, sardinėlėmis, mėlynuoju svogūnu ir medaus-aliejaus-balzamiko padažu.

13.00

Viduržemio jūros tuno tartaras

Žalias stambiai kapotas tunas maišomas su mėlynuoju svogūnu ir balzamiko-medaus-aliejaus padažu. Patiekiamas su šviežiomis salotomis, pomidorais ir skrebučiu su mėlynojo pelėsio sūriu.

13.00
X