Antrieji Patiekalai
Vištiena
- GYROS 11
Specialiu būdu kepta mėsa suvyniojama ploname tešlos paplotėlyje su daržovėmis ir patiekiama su jogurtiniu padažu, šviežiomis agurkų - Romaine salotomis bei bulvytėmis.
- SOUVLAKI 8/12
Mažas: Ant ugnies keptas mėsos iešmelis patiekiamas su: graikiška PITA duona, ROMAINE salotomis su alyvuogių aliejumi ir agurkais, pomidorų-baklažanų salsa ir TZATZIKI padažu.Didelis: Iešmelis mėsos patiekiamas su naminiais Fettuccine makaronais, ant ugnies keptu obuoliu ir švelniu jogurtiniu padažu.
- Viščiukas su Citrina 16
Keptas visas viščiukas patiekiamas su bulvėmis paruoštomis kartu su viščiuku.
- Tondūre keptas viščiukas su česnakais 17
Specialiu būdu Tondūre keptas visas viščiukas patiekiamas su kartu keptomis bulvėmis.
- Troškintas viščiukas su baklažanais 18
Troškinamas visas viščiukas su baklažanais, morkomis, svogūnais ir žolelėmis.
Kiauliena
- GYROS 11
Specialiu būdu kepta mėsa suvyniojama ploname tešlos paplotėlyje su daržovėmis ir patiekiama su jogurtiniu-pomidorų padažu, šviežiomis agurkų - Romaine salotomis, mėlynojo svogūno žiedais bei bulvytėmis.
- SOUVLAKI 8/12
Mažas: Ant ugnies keptas mėsos iešmelis patiekiamas su: graikiška PITA, ROMAINE salotomis su alyvuogių aliejumi ir agurkais, pomidorų-baklažanų salsa ir TZATZIKI padažu.Didelis: Iešmelis mėsos patiekiamas su graikiška PITA, ROMAINE salotomis su agurkais, pomidorais ir aliejaus-balzamiko-medaus padažu, pomidorų-baklažanų salsa ir TZATZIKI.
- Išpjovos kepsnys 16
Kiaulienos išpjova kepama ant ugnies ir patiekiama su šviežiais agurkais, pomidoras, marinuota paprika ir lengvai aštriu vyšnių padažu.
Jautiena
- MOUSAKA 11
Jautienos, baklažanų, bulvių, sūrio bei pomidorų sluoksniuotis paplitęs po visą pasaulį, kaip vienas garsiausių Graikiškų patiekalų.
- Atėnų Blyneliai 11
Plonuose Crêpe stiliaus blyneliuose suvyniota smulkinta jautiena su cinamonu, žolelėmis ir 5 prieskonių kombinacijos.
- Kepsnys su degančia METAXA 25
Jautienos "tomahawk" kepsnys (~400g-450g) kepamas ant žarijų. Šalia rekomenduojame pasirinkti: "Grill daržovių" arba "Bulvių su rozmarinais" iš priedų.
Aviena
Vegetariški
- Daržovių troškinys BRIAM 11
Troškintos cukinijos, baklažanai, pomidorai, pupelės, bulvės bei paprika. Rekomenduojama valgyti su mūsų namine PSOMI duona.
- Žiediniai kopūstai ir brokoliai 10
Keptas žiediniai kopūstų ir brokolių kokteilis su kiaušinio bei žolelių padažu, patiekiamas su jogurtiniu TZATZIKI.
- Keptos žalios pupelės su sūriu 9
Žalios šparaginės pupelės kepamos su sūrio-kiaušinio-žolelių padažu bei patiekiamas su jogurtiniu TZATZIKI.
- Keptos bulvės su pomidorais 11
Plonai pjaustytos bulvės kepamos bei patiekiamos specialioje ketaus keptuvėje su pomidorais ir žolelėmis. Rekomenduojame ragauti su šalia patiekiamu jogurtiniu TZATZIKI.
- Keptos bulvės su cukinijomis 11
Plonai pjaustytos bulvės kepamos bei patiekiamos specialioje ketaus keptuvėje su cukinijomis, svogūnais ir žolelėmis. Rekomenduojame ragauti su šalia patiekiamu jogurtiniu TZATZIKI.
- Makaronai su špinatais 9
Žalieji makaronai verdami su špinatų lapais bei žolelėmis ir patiekiami su jogurtiniu TZATZIKI.
- Špinatai OZO padaže 9
Špinatų lapai troškinami su kiaušinių-žolelių-TZATZIKI padažu.
Jūros gerybės
- Blyneliai su rūkyta lašiša 12
Amerikietiško stiliaus stori blyneliai patiekiami su šaltai rūkyta Atlantine lašiša bei jogurto-TZATZIKI padažu.
- Kalmarai LE CORFU 14
Kalmaras troškintas su citrusais bei OUZO (Graikiška Anyžių degtine), patiekiama su salotomis iš Romaine lapų, pomidorų bei medaus-aliejaus-balzamiko padažu.
- Midijos graikiškai 14
Didžiakiautės midijos su geldele troškinamos su karamelizuotų svogūnų ir pomidorų padažu. Patiekiama su KALAMATA alyvuogėmis.
- Keptas visas upėtakis 14
Visas upėtakis troškintas savo sultyse su pomidorais ir žaliąja paprika bei žolelėmis. Patiekiama su KALAMATA alyvuogėmis.
- Ugnyje kepta Karališka Dorada 21
Ant žarijų kepama Karališka Dorada (patiekiama visa žuvis). Šalia pasirinkite vieną iš priedų.
- Ant grotelių keptos Tigrinės krevetės 20
Ant žarijų kepamos Tigrinės krevetės ruošiamos su lengvu Flambe iš Metaxos bei citrusų padažu.
- Tigrinės krevetės ir kalmarai LE CORFU stiliuje 25
Ant žarijų kepamos Tigrinės krevetės su troškintais kalmarais ruošiamos su lengvu OUZO flambe bei citrusų padažu. Patiekiamos su salotomis iš Romaine lapų, pomidorų bei aliejaus-medaus-balzamiko padažo.